u-kiyevi-pid-chas-karantinu-pochali-remontuvati-13-mostiv-ta-shlyakhprovodiv-klichko

У Києві під час карантину почали ремонтувати 13 мостів та шляхопроводів - Кличко

 • 12646 переглядiв

КИЇВ. 20 травня. УНН. У Києві під час карантинних обмежень почали ремонт на 13 мостах та шляхопроводах. Зокрема, роботу на Борщагівському шляхопроводі планують завершити до кінця року. Про це на брифінгу заявив мер Києва Віталій Кличко, передає кореспондент УНН.

“У Києві сьогодні тривають роботи на багатьох інфраструктурних об’єктах. Поки на дорогах було мало машин, під час обмежень, ми часу не втрачали і дорожники працювали в активному режимі. Ми капітально відремонтували і продовжуємо ремонтувати 13 мостів і шляхопроводів. Більшість об’єктів, що ми оновлювали, не бачили ремонту понад 40 років. Наприклад, Борщагівський шляхопровід. Там капітально відремонтували вже половину споруди, повністю оновили всю конструкцію, також оновили трамвайні колії і розпочали зараз другий етап реконструкції в напрямку Великої Окружної”, - сказав Віталій Кличко.

Він зазначив, що зараз там розбирають стару частину мосту.

“До кінця цього року кияни побачать повністю оновлений шляхопровід. Протиаварійні роботи розпочали і в Новокостянтинівському шляхопроводі, там зокрема посилять кріплення перил. Частини, що в аварійному стані, зараз демонтують. На шляхопроводі здійснюють масштабні ремонтні роботи. Днями ми відкрили рух шляхопровода на перетині вулиці Богатирської та проспектом Оболонським та Бандери. Таким чином, дорожники завершили вже перший етап ремонту розв’язки. Оновлення чекає і на два шляхопроводи в напрямку виїзду з міста. Там вже почали роботи”, - додав Віталій Кличко.

Нагадаємо, за словами Віталія Кличка, садочки у Києві не запустяться щонайменше ще два тижні.

Українські Національні Новини

Київ