u-kiyevi-na-tri-dni-obmezhat-rukh-na-pivdennomu-mostu

У Києві на вихідні обмежать рух на Південному мосту

 • 25209 переглядiв

КИЇВ. 9 квітня. УНН. У столиці з 22:00 9 квітня до п’ятої години ранку 12 квітня частково обмежать рух на Південному мосту для ремонту деформаційніх швів. Про це інформує пресслужба КМДА з посиланням на дані "Київавтодору", передає УНН.

Деталі

“З 22:00 9 квітня до 5:00 12 квітня на Південному мосту частково обмежать рух для ремонту деформаційних швів”, — йдеться в повідомленні.

За інформацією дорожників, протиаварійні роботи виконуватимуться на частині деформаційних швів, які не витримують сучасного навантаження і виходять з ладу.

Роботи на Південному мосту триватимуть у напрямку лівого берега. Зазначається, що рух буде обмежено частково. Дорожники працюватимуть упродовж суботи і неділі.

Доповнення

Введення жорстких карантинних обмежень з 5 квітня і пропуск у громадський транспорт за спецперепустками, у тому числі у метро, створив у перші дні локдауну у Києві транспортний колапс.

Люди, які не отримали свої спецперепустки, не могли дістатися на роботу чи додому. Така ситуація викликала значний попит на послуги таксі та зростання цін на поїздки.

Відразу ж у перший день локдауну в столиці зріс попит на оренду велосипедів.

Українські Національні Новини

Київ