u-kiyevi-cherez-obval-plit-robit-zaginula-zhinka

У Києві через обвал плит загинула жінка

 • 10450 переглядiв

КИЇВ. 27 березня. УНН. Сьогодні об 11:05 у Києві під час будівельних робіт стався обвал 8 плит перекриття, в результаті чого загинула жінка. Про це повідомляє УНН із посиланням на прес-службу ГУ ДСНС України у м. Києві.

"У середу, 27 березня об 11:05 до оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у м. Києві надійшло повідомлення про те, що у 1-поверховій будівлі гаражів на вул. Новоконстантинівській, 2-А, під час будівельних робіт стався (обвал 8 плит перекриття, під завалами є люди. Двох жінок дістали із-під завалів та передали працівникам медичної служби. Третя жінка померла в кареті швидкої медичної допомоги)", - йдеться в повідомленні.

На місці події було задіяно 3 одиниці основної та спеціальної техніки та 15 чоловік особового складу підрозділів ГУ ДСНС України у Києві. Причини та обставини виникнення надзвичайної події з’ясовують правоохоронні органи.

Нагадаємо, у Тернопільській області чоловік, який працював на місцевому будівництві, впав з 3 поверху незавершеного будинку.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП