u-kiyevi-anonim-zaminuvav-dva-sudi

У Києві анонім "замінував" два суди

 • 9924 переглядiв

КИЇВ. 15 травня. УНН. У Києві невідома особа телефоном повідомила про "замінування" будівель двох судів. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє Відділ комунікації ГУНП у м.Києві, передає УНН.

"До Шевченківського та Солом’янського управлінь поліції надійшли повідомлення про те, що по вулиці Шолуденка та Солом’янській заміновані Апеляційний та Київський апеляційний господарський суд столиці", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, на місці події працюють слідчо-оперативні групи, фахівці вибухотехнічної служби, кінологи, рятувальники та лікарі. Спеціалісти ретельно обстежують адміністративні будівлі судів та прилеглу до них територію.

Події зареєстровані у Журналі єдиного обліку заяв і повідомлень про вчиненні кримінальні правопорушення та інші події Шевченківського та Солом’янського управлінь поліції.

Слідчими вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає до шести років позбавлення волі.

Нагадаємо, 10 травня у Києві невідомий повідомив про "замінування" будівлі Солом'янського районного суду.

Українські Національні Новини

Київ