u-kiyevi-40-budinkiv-zalishilis-bez-tepla-ta-garyachoyi-vodi

У Києві 40 будинків залишились без тепла та гарячої води

 • 13192 переглядiв

КИЇВ. 3 січня. УНН. У Києві через аварійне пошкодження 40 будівель залишилися без опалення та гарячої води. Про це повідомляє УНН з посиланням на КП "Київтеплоенерго". 

"Через аварійне пошкодження на вул. Сім’ї Сосніних, 17, яке сталося сьогодні о 11:00 на тепловій мережі, тимчасово, на час виконання ремонтних робіт, припинено постачання тепла і гарячої води до 40 будівель: 25 житлових будинків, 2 дитячого садочку, 2 шкіл та 11 відомств (це частково будинки на вул. Кучера, вул. Генерала Потапова, вул. Сім’ї Сосніних, вул. Картвелішвілі). Наразі аварійно-відновлювальні бригади уже працюють над усуненням пошкодження. Завершити ремонтні роботи і відновити подачу теплоносія до вищевказаних будівель планують до 6 години ранку 04 січня", - сказано у повідомленні. 

Як повідомляв УНН, у зв’язку із масштабними аварійними пошкодженнями у колекторі (просп. Чоколівський, 6) та на тепломережах (на вул. Червонозаводська, 2/13 і вул. Щусєва, 10-А), які сталися 4 грудня тимчасово без централізованого опалення та гарячого водопостачання лишилося 1042 споживача Святошинського та Солом’янського районів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Київтеплоенерго” оперативно усуває наслідки прориву тепломережі на вулиці Діловій

Українські Національні Новини

Київ