u-kharkovi-politseyskiy-zbiv-litnogo-pishokhoda

У Харкові поліцейський збив літнього пішохода

 • 10846 переглядiв

КИЇВ. 30 квітня. УНН. У Харкові на пішохідному переході оперуповноважений поліції на автомобілі збив 66-річного чоловіка. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу Державного бюро розслідувань.

"Так, 27 квітня 2019 року в районі проспекту Любові Малої у Харкові, на нерегульованому пішохідному переході, автомобіль "ЗАЗ Lanos" під керуванням оперуповноваженого Новобаварського відділу поліції здійснив наїзд на 66-річного пішохода, в наслідок чого, останній отримав тілесні ушкодження", - йдеться в повідомленні.

За фактом ДТП слідчі ДБР відкрили кримінальне провадження за ч.1. ст. 286 КК України - порушення правил безпеки дорожнього руху. Встановлюються всі обставини аварії.

Крім того, 29 квітня у Полтаві, на перехресті вулиць Пушкіна та Сінної, автомобіль Toyota Prius Управління патрульної поліції м. Полтави зіткнувся з автомобілем Daewoo Lanos. У результаті пасажир Daewoo отримав тілесні ушкодження.

За цим фактом слідчі теруправління ДБР відкрили кримінальне провадження за ч.1. ст. 286 КК України - порушення правил безпеки дорожнього руху. Слідчі ДБР з’ясовують всі обставини цієї аварії.

Нагадаємо, у Кропивницькому під час конфлікту молодик на власному авто скоїв наїзд на патрульного.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП