u-kamyanskomu-cholovik-pogrozhuvav-pidirvati-budinok

У Кам'янському чоловік погрожував підірвати будинок

 • 16294 переглядiв

КИЇВ. 3 жовтня. УНН. Чоловік забарикадувався у квартирі будинку у Кам’янському і погрожував підірвати гранату. Про це повідомив відділ комунікації ГУ Нацполіції Дніпропетровської області, передає УНН.

"2 жовтня близько 13:30 до поліції м. Кам’янського надійшло повідомлення, що в одній з квартир чотириповерхового будинку чоловік забарикадувався та погрожує підірвати гранату", – йдеться в повідомленні.

На місце події виїхали слідчо-оперативна група, експерти-вибухотехніки та працівники екстрених служб. Перемовникам вдалося переконати раніше судимого 32-річного жителя багатоповерхівки відчинити квартиру. Після цього спецпризначенці його затримали. Попередньо, чоловік перебував у стані алкогольного сп'яніння. Крім того, під час огляду квартири жодних вибухонебезпечних предметів виявлено не було.

"Відомості за даним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 129 Кримінального кодексу України (погроза вбивством). Порушнику загрожує покарання у виді арешту на строк до 6 місяців або обмеження волі на строк до 2-х років. Тривають слідчі дії", – зазначили в поліції.

Нагадаємо, у Києві чоловік із дітьми забарикадувався у квартирі та погрожував застосувати зброю.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП