u-dnipri-znayshli-tilo-nemovlya-u-vigribniy-yami

У Дніпрі знайшли тіло немовляти у вигрібній ямі

 • 15452 переглядiв

КИЇВ. 5 лютого. УНН. В Дніпрі у вигрібній ямі знайшли немовля. Тіло було виявлено на території домоволодіння його матері. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу поліції Дніпропетровської області.

Цитата:

"Як встановили поліцейські Дніпровського відділу поліції, 30 січня з ускладненнями після домашніх пологів 40-річну мешканку Дніпра доставили до лікарні, де вона розповіла про вагітність та нещодавні пологи. За її словами, 27 січня вона народила хлопчика та за попередньою домовленістю передала його невідомім людям за 500 тис. гривень", - йдеться в повідомленні.

Деталі

Повідомляється, що 4 лютого за участі поліцейських кримінальної поліції із залученням кінолога зі службовим собакою відбулися слідчі заходи на території домоволодіння жінки.

"В ході обшуку німецька вівчарка Альма підвела поліцейських до зливної ями вбиральні, де було виявлено пакет з тілом новонародженого хлопчика", - зазначається в повідомленні.

Також у поліції повідомляють, що зараз тіло дитини направили на проведення судово-медичної експертизи для встановлення причини смерті.

"Жінка повідомила, що вигадала історію про продаж немовляти, щоб приховати його смерть", - йдеться в повідомленні.

Так, враховуючи виявлення нових фактів слідчі перекваліфікували кримінальне провадження на п. 2 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство).

Також відомості внесені до ЄРДР за ч. 1 ст. 384 (введення в оману суду або іншого уповноваженого органу).

Варто нагадати

У Дніпрі на території полігону побутових відходів виявлено труп немовляти.


Українські Національні Новини

Кримінал та НП