u-chastini-kiyeva-vveli-karantin-cherez-skaz-u-koshenyati

У частині Києва ввели карантин через сказ у кошеняти

 • 17146 переглядiв

КИЇВ. 29 грудня. УНН. У частині Оболонського району Києва ввели карантин через те, що у кошеняти виявили сказ. Про це повідомила прес-служба Оболонської районної держадміністрації, передає УНН.

"У зв'язку з виявленням захворювання на сказ у кошеняти, якого було знайдено в нашому районі на вул. Полярній,20-д, Державною надзвичайною протиепізоотичною комісією при виконавчому органі Київської міської ради (Київській міській державній адміністрації), запроваджено карантинні обмеження щодо сказу на частині території Оболонського району м. Київ, а саме: територію, обмеженою перетинами вулиць Богатирської, Полярної, П.Калнишевського, Сім’ї Шовкоплясів (карантинні обмеження скасовуються через 60 днів після останнього виявлення захворювання на сказ в цій зоні). Також визначено загрозливою зоною територію Оболонського району, прилеглу до зони карантинних обмежень", – йдеться в повідомленні.

Наразі проводяться заходи з локалізацій та ліквідації захворювання, зазначили у РДА.

Також власникам домашніх улюбленців, які проживають на цій території, рекомендували провести профілактичне щеплення тварин проти сказу.

Нагадаємо, у парку у центрі Києва щур, хворий на сказ, покусав жінку.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП