u-bolgariyi-v-avariyi-z-turistichnim-avtobusom-zaginuli-45-lyudey

У Болгарії в аварії з туристичним автобусом загинули 45 людей

 • 65148 переглядiв

КИЇВ. 23 листопада. УНН. Туристичний автобус із Північної Македонії потрапив у вівторок у ДТП та спалахнув на автомагістралі "Струму" в Болгарії. Як повідомляє агентство bTV з місця подій, інцидент стався близько 03:00 (співпадає з часом Києва), на місці події загинуло 45 людей, у тому числі 12 дітей, всього в автобусі перебувало 52 особи, передає УНН.

Деталі

Як уточнив начальник пожежної охорони Микола Ніколов, пригода сталася на 31-му кілометрі автомагістралі "Струму", коли після ДТП туристичний автобус із Північної Македонії, в якому перебували 52 особи, спалахнув.

На місці події продовжуються оперативно-слідчі дії.

Професор клініки з лікування опіків лікарні швидкої допомоги Травня Аргірова повідомила, що загрози для життя постраждалих немає, їх госпіталізовано з опіками та травмами. "Постраждалі мають опіки на руках та особі, опіки верхніх дихальних шляхів. Деякі чекають операції. Загрози для їхнього життя немає", - сказала вона для bTV.

Доповнення

Свої співчуття висловив прем'єр-міністр Північної Македонії Зоран Заєв. "Болгарський прем'єр Стефан Яньов поінформував мене про велику трагедію на автомагістралі "Струму", там автобус із македонськими номерами потрапив у катастрофу і сталася трагедія. <...> Ще треба підтвердити маршрут руху автобуса, але, ймовірно, всередині перебували громадяни Північної Македонії. У жаху від трагедії висловлюю співчуття жертвам загиблих", - наводить слова Заєва агентство БГНЕС.

Нагадаємо

Водія маршрутки, який збив двох монахинь у Львові, взяли під варту.

Українські Національні Новини

Новини Світу