u-bilorusi-gotuyut-rosiyski-drg-dlya-podalshikh-diy-v-ukrayini-genshtab

В білорусі готують російські ДРГ для подальших дій в Україні – Генштаб

 • 150099 переглядiв

КИЇВ. 26 червня. УНН. На території сусідньої республіки білорусь готують диверсійно-розвідувальні групи для подальших дій на території України. Про це йдеться в зведенні Генерального штабу ЗСУ станом на 18:00 26 червня, пише УНН.

Цитата

«На Волинському та Поліському напрямках, на території республіки білорусь, відзначається підготовка окремими підрозділами збройних сил російської федерації диверсійно-розвідувальних груп для їх подальших дій на території України», - повідомили в Генштабі.

Деталі

Крім того, як зазначається в зведенні, на Сіверському напрямку з метою демонстрації присутності та сковування дій Сил оборони ворог утримує в прикордонних районах Брянської та Курської областей окремі підрозділи військ Західного військового округу.

Ворог також обстріляв цивільну та військову інфраструктуру неподалік Хрінівки та Янжулівки.

Нагадаємо

В ніч на 25 червня російські війська з “Іскандерів” завдали ракетного удару по Україні з території білорусі. Також з білорусі вперше були застосовані бомбардувальники Ту-22М3.

Головне розвідуправління Міноборони України заявило, що ракетні удари з території білорусі – масштабна провокація рф з метою подальшого втягнення білорусі у війну проти України.

Також розвідка повідомляє, що російські окупанти планують наростити військові сили на території білорусі.

Українські Національні Новини

Суспільство