tsvk-zareyestruvala-vzhe-238-narodnikh-deputativ

ЦВК зареєструвала вже 238 народних депутатів

 • 14400 переглядiв

КИЇВ. 19 серпня. УНН. Центральна виборча комісія сьогодні зареєструвала 93 народних депутатів України, всього зареєстровано уже 238 нових нардепів. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу ЦВК.

"На підставі протоколу ЦВК про результати позачергових виборів народних депутатів України в загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі Комісія зареєструвала 47 народних депутатів України, обраних на позачергових виборах народних депутатів України 21 липня 2019 року в загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі", - вказали у ЦВК.

Серед них:

  • 38 – від партії "Слуга народу", серед яких і Дмитро Разумков;
  • 1 – від партії "Опозиційна платформа - За життя";
  • 3 – від партії "Європейська солідарність";
  • 5 – від партії "Голос".

Також на підставі відповідних протоколів ЦВК про результати позачергових виборів народних депутатів в одномандатних виборчих округах Комісія зареєструвала 46 народних депутатів України, обраних на позачергових виборах народних депутатів України 21 липня 2019 року в одномандатних виборчих округах.

"Таким чином, станом на 19 серпня Центральна виборча комісія зареєструвала 238 народних депутатів України: 119 – обраних в ЗБВО та 119 – обраних в ОВО", - вказали у ЦВК.

Нагадаємо, ЦВК встановила результати виборів народних депутатів на 210-му окрузі, визнавши обраним народним депутатом Бориса Приходька.

Українські Національні Новини

Політика