tsvk-priznachila-promizhni-vibori-narodnikh-deputativ-u-khersonskiy-ta-cherkaskiy-oblastyakh

ЦВК призначила проміжні вибори народних депутатів у Херсонській та Черкаській областях

 • 22341 переглядiв

КИЇВ. 9 квітня. УНН. Центральна виборча комісія призначила проміжні вибори народних депутатів України в одномандатних виборчих округах № 184 та № 197 на 31 жовтня. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу ЦВК.

Цитата:

"До Комісії надійшли Постанови Верховної Ради України про дострокове припинення повноважень народних депутатів України Колихаєва І.В., обраного в ОВО № 184 (Херсонська область) та Скічка О.О., обраного в ОВО № 197 (Черкаська область), за їхніми особистими заявами. Відтак, відповідно до законодавства, ЦВК призначила проміжні вибори народних депутатів України в одномандатних виборчих округах № 184 та № 197 на неділю, 31 жовтня 2021 року", - йдеться в повідомленні.

Деталі

Повідомляється, що відповідно виборчий процес розпочнеться 1 вересня 2021 року – за 60 днів до дня виборів.

У ЦВК нагадали, що Ігоря Колихаєва було обрано Херсонським міським головою на місцевих виборах 2020 року, а Олександра Скічка призначено головою Черкаської обласної державної адміністрації.

Доповнення

Верховна Рада України 30 березня підтримала проекти постанов про дострокове припинення повноважень народних депутатів України Ігоря Колихаєва та Олександра Скічка.

Українські Національні Новини

Політика