trokh-ukrayintsiv-zatrimali-za-pyaniy-shturm-kordoniv-z-rumuniyeyu-ugorschinoyu-ta-slovachchinoyu

Трьох українців затримали за "п'яний штурм" кордонів з Румунією, Угорщиною та Словаччиною

 • 11393 переглядiв

КИЇВ. 21 січня. УНН. Минулої доби прикордонники Західного регіонального управління затримали трьох українців з ознаками алкогольного сп’яніння, які намагалися порушити кордон із Румунією, Угорщиною та Словаччиною. Про це повідомляє пресслужба ДПСУ, інформує УНН.

"Спершу прикордонники Чернівецького загону за 50 метрів до держрубежу зупинили жителя села Селятин. Пізнього вечора чоловік згадав, що має якісь справи у Румунії і вирішив не відкладати їх на потім. Не злякали його ані гірська місцевість, ані значний сніговий покрив. Іншого земляка, який поза пунктом пропуску рухався з Угорщини в Україну, за допомогою тепловізора виявили прикордонники Мукачівського загону. Охоронцям кордону чоловік пояснив, що відвідував матір, яка проживає в Угорщині, але після певних непорозумінь з нею вирішив негайно повернутися в Україну. Також навпростець", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що ще одного українця затримали прикордонники Чопського загону. Чоловіка зупинили за 200 метрів від державної межі зі Словаччиною після подолання ним інженерних споруд.

На всіх правопорушників складено адміністративно-процесуальні документи за ч.1 ст. 204-1 КУпАП. Санкція даної статті передбачає штраф у розмірі від 3400 до 8500 гривень або адміністративний арешт на строк до п’ятнадцяти діб. Рішення прийматиме суд.

Як повідомлялося раніше в УНН, росіянина на Львівщині спіймали з групою нелегалів біля кордону.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП