tri-lyudini-potonuli-za-dobu-i-odna-znikla-bezvisti-na-vodoymakh-odeskoyi-oblasti

Три людини потонули за добу і одна зникла безвісти на водоймах Одеської області

 • 14597 переглядiв

КИЇВ. 14 липня. УНН. Три людини потонули за одну добу в Одеській області. Ще одного зниклого на воді шукають рятувальники. Про це повідомили в регіональному управлінні ДСНС, передає УНН.

За інформацією рятувальників, 14 липня після опівдня під час пошукових робіт водолази виявили тіло потопельника в 150 м від берегової лінії біля Чорноморська. Чоловіка розшукували з вівторка. Він пішов на підводну рибалку в районі яхт-клубу на вулиці Набережній і зник.

О 9 годині ранку в Одесі тіло людини без ознак життя було виявлено в морській воді поряд з 145-м причалом. Рятувальники за допомогою човна вилучили потопельника з води. Особа загиблого встановлюється.

Цим же ранком наряд прикордонної служби виявив тіло жінки в річці Дунай на 93-му кілометрі. Її пошуки тривали з 12 липня. Водолази витягли тіло загиблої і доставили його на берег.

Окрім того, о 10 годині ранку надійшло повідомлення, що в Фонтанській територіальній громаді 55-річний рибалка на човні вийшов в озеро і не повернувся. Рятувальники приступили до обстеження берегової лінії для пошуку людини.

Відзначається, що вже 16 людей потонули з початку року в Одеській області.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП