tramp-vidreaguvav-na-viznannya-sebe-vinnim-manafortom

Трамп відреагував на визнання Манафортом себе винним

 • 10593 переглядiв

КИЇВ. 20 вересня. УНН. Президент США Дональд Трамп напередодні заявив, що його не турбує те, що колишній очільник його передвиборної кампанії Пол Манафорт, який співпрацює зі спецпрокурори США Робертом Мюллером у справі про російське втручання у вибори в США в 2016 році, повідомить прокурорам, якщо він буде говорити правду. Про це УНН повідомляє з посиланням на Reuters.

"Ні, я не (стурбований - ред.)", - сказав Трамп у відповідь на запитання, чи не стурбований він тим, що може сказати Манафорт.

"Поки він говорить правду, це на 100 відсотків. Якщо він говорить правду, немає ніяких проблем", - додав президент США.

Минулого тижня Манафорт визнав себе винним у другій справі проти нього та заявив про готовність співпрацювати зі слідством під керівництвом спецпрокурора Роберта Мюллера у межах розслідування російського втручання у вибори 2016 року і можливих зв'язків штабу Трампа з владою Росії.

Манафорту, згідно з судовими матеріалами, висунули обвинувачення у змові проти США і змові з метою перешкоджання правосуддю.

Другий судовий процес проти Манафорта повинен був стосуватися, зокрема, його роботи політичним консультантом в Україні, в тому числі на команду екс-президента Віктора Януковича.

У серпні Манафорта визнали винним у фінансовому та податковому шахрайстві.

Українські Національні Новини

Новини Світу