tramp-povidomiv-pro-zakhoplennya-sietla-vnutrishnimi-teroristami

Трамп повідомив про захоплення Сіетла "внутрішніми терористами"

 • 47221 переглядiв

КИЇВ. 11 червня. УНН. Президент США Дональд Трамп заявив, що місто Сіетл у штаті Вашингтон захоплене "внутрішніми терористами". Про це глава держави написав на своїй сторінці у Twitter, передає УНН.

"Внутрішні терористи захопили Сіетл, керований радикально-лівими демократами, звичайно ж", - написав американський президент.

Також Трамп заявив, що протестуючі "насміхаються" над губернатором штату Вашингтон Джеєм Інслі і мером Сіетла Дженні Деркан, і закликав владу штату "повернути собі своє місто зараз же".

"Якщо цього не зробите ви, це зроблю я. Цих жахливих анархістів потрібно зупинити негайно", - написав Трамп.

Нагадаємо, що 8 червня повідомлялося, що під час протестів у Сіетлі постраждала одна людина. Автомобіль в'їхав у натовп протестуючих, водій вийшов з машини і відкрив вогонь. Постраждалого госпіталізували.

Раніше в УНН повідомлялося, що на протести через вбивство афроамериканця під час затримання поліцейськими у США у всьому світі вийшли сотні тисяч людей.

Domestic Terrorists have taken over Seattle, run by Radical Left Democrats, of course. LAW & ORDER!

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) June 11, 2020

Radical Left Governor @JayInslee and the Mayor of Seattle are being taunted and played at a level that our great Country has never seen before. Take back your city NOW. If you don’t do it, I will. This is not a game. These ugly Anarchists must be stooped IMMEDIATELY. MOVE FAST!

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) June 11, 2020

Українські Національні Новини

Новини Світу