tramp-ne-pide-u-vidpustku-cherez-shatdaun-biliy-dim

Трамп не піде у відпустку через "шатдаун" - Білий дім

 • 8944 переглядiв

КИЇВ. 28 грудня.УНН. Президент США Дональд Трамп поки не планує їхати в свій маєток Мар-а-Лаго в штаті Флорида, де він зазвичай проводить відпустку, і має намір залишатися в Білому домі. Про це повідомила в п'ятницю журналістам прес-секретар американського лідера Сара Сандерс, передає УНН.

За її словами, "на даний момент у президента немає планів" відправитися в Мар-а-Лаго в найближчі дні. Сандерс зазначила, що Трамп в п'ятницю зустрічався зі співробітниками Білого дому і зробив ряд телефонних дзвінків. Подробиці прес-секретар не привела.

Глава держави планував відправитися у двотижневу відпустку в Мар-а-Лаго, де він збирався провести різдвяні й новорічні канікули. Однак у зв'язку з частковим припиненням роботи уряду США він скасував поїздку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Трампа відмовилися від додаткових свідчень у "російській справі"

Нагадаємо, демократи категорично відмовляються підтримати запропонований президентом Дональдом Трампом проект будівництва загорожі на кордоні з Мексикою, реалізація якого коштуватиме понад п'ять мільярдів доларів США. Натомість демократи готові виділити на ці цілі 1,3 мільярда доларів. Через ці розбіжності Конгрес не зміг ухвалити державний бюджет.

Тому з 22 грудня через технічну відсутність фінансування в США почався так званий частковий "шатдаун".

Нагадаємо, більше американців звинувачують у частковому припиненні роботи уряду президента Трампа, ніж демократів у Конгресі.

Українські Національні Новини

Політика