tedis-ukrayina-sered-kraschikh-robotodavtsiv-krayini-vlast-deneg

"ТЕДІС Україна" серед кращих роботодавців країни - "Власть Денег"

 • 15754 переглядiв

КИЇВ. 30 березня. УНН. Сьогодні журнал "Власть Денег" представив результати нового щорічного рейтингу кращих роботодавців України. Як зазначає редакція, до ТОП-25 увійшли як компанії з українськими власниками, так і дочірні підприємства іноземних компаній. Серед них дистриб'ютор FMCG-товарів компанія "ТЕДІС Україна", виробник безалкогольних напоїв PepsiCo, мережа закладів швидкого харчування McDonald's, гірничо-металургійна компанія "Метінвест" і інші, пише УНН.

Організатори насамперед враховували збереження персоналу і рівня заробітної плати в компаніях, що успішно протистоять епідемії COVID-19, а також загальні умови працевлаштування, турботу компанії про своїх співробітників і можливості для їхнього професійного і кар'єрного зростання.

Як зазначила в коментарі виданню "Власть Денег" директор з роботи з персоналом "ТЕДІС Україна" Ірина Івасюк, компанія змогла адаптуватися до викликів 2020 року і подбати про здоров'я співробітників, додавши в медичну страховку пакет COVID-19: "Також ми провели проекти з навчання і розвитку персоналу в онлайн-форматі. Цього року ми продовжимо впроваджувати ще більше цифрових рішень, а найважливішим фокусом залишиться турбота про наших співробітників".

Нагадаємо, що цього року компанія "ТЕДІС Україна" увійшла до рейтингу "50 кращих роботодавців" за версією журналу Forbes Ukraine і сайту Work.ua.

Українські Національні Новини

Економіка