svitoviy-bank-maye-namir-pidtrimati-ukrayinu

Світовий Банк має намір підтримати Україну

 • 17683 переглядiв

КИЇВ. 6 лютого. УНН. Україна виходить на стійке впровадження реформ і Банк має намір надавати країні свою підтримку. Про це під час зустрічі з прем'єр-міністром Гройсманом заявив віце-президент Світового банку по регіону Європи і Центральної Азії Сіріл Мюллер, повідомляє УНН з посиланням на прес-службу Кабміну.

"Хочу відзначити ваше лідерство в досягненні багатьох речей. Минулого року Уряду довелося ввести багато реформ. Коли ми говоримо про відносини з Україною, то констатуємо зміну риторики. Україна виходить на стійкий підхід у впровадженні реформ, і ми продовжуємо підтримувати вас. Ми хочемо надавати не лише підтримку фінансово, а й сприяти виконанню урядових програм", - заявив Мюллер.

У свою чергу, прем'єр-міністр Гройсман зазначив, що підтримка міжнародних партнерів для України - це додатковий стимул для проведення змін у всіх сферах життя - від формування сприятливого ділового клімату і модернізації фінансового і енергетичного секторів до утвердження нових принципів державного управління.

"Показово також, що контекст співпраці із Світовим банком підсилюється конкретними спільними проектами – в агросфері, промисловості, корпоративному управлінні, інфраструктурі, освіті та загальному розвитку людського капіталу в Україні", - повідомляє Кабмін.

Як повідомляв УНН, Національний банк у 2018 році виконав усі заплановані заходи у сфері європейської інтеграції. 

Українські Національні Новини

Політика