svit-potrebuye-novikh-sposobiv-borotbi-z-koronavirusom-oon

Світ потребує нових способів боротьби з коронавірусом - ООН

 • 21345 переглядiв

КИЇВ. 17 грудня. УНН. Вакцинація не може забезпечити гарантовану перемогу над коронавірусною інфекцією, яка продовжує набирати обертів. Про це заявив генеральний секретар ООН Антоніу Гутерріш, передає УНН.

Цитата

“Коронавірус нікуди не подівся і нікуди не йде. Зараз вже стає очевидно, що одними лише вакцинами пандемію не викорінити", — сказав він під час пресконференції.

У той же час, імунізація населення значно знижує кількість госпіталізацій і летальних випадків від наслідків коронавірусної інфекції, а також уповільнює поширення коронавірусу, додав Гутерріш.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гіпохлориста кислота гальмує розвиток коронавірусу і ефективно працює як профілактика інфекції

“Проте захворюваність чомусь не спадає. Триваюче поширення інфекції в світі викликане нерівністю в розподілі вакцин, небажанням людей робити щеплення, а також "самозаспокоєнням", - наголосив він.

Деталі

І поки в світі досліджують нові підходи в лікуванні коронавірусної інфекції, ізраїльські (69 дослідників, серед яких - 2 Нобелівських лауреата) і українські вчені спільно з вітчизняною компанією "Стерісент Ізраїль Україна "Інститут комплексних систем безпеки" — науково-дослідне підприємство з розробки інноваційних препаратів, розробили новітній препарат для лікування і профілактики Covid-19.

Протипатогенний засіб Sterisent "Санація+Антіковід" і Протипатогенний засіб Sterisent "Санація+Для дихальних шляхів", які можна придбати в аптеках і на сайті компанії http://sterisent.info/, вже отримали сертифікацію медичного виробу класу II-A.

Розробкою цих медичних виробів займалися фахівці на базі науково-дослідних інститутів Академії медичних наук України та Ізраїлю з липня 2019 року. Компанія "Стерісент Ізраїль Україна "Інститут комплексних систем безпеки" співпрацює з провідними науково-дослідними інститутами Ізраїлю та інститутами Академії медичних наук України. А всі основні дослідження проводить "Інститут громадського здоров'я ім. А.М. Марзєєва "Національної академії медичних наук України".

Вчені пояснюють — медичні вироби Протипатогенний засіб Sterisent "Санація+Антіковід" і Протипатогенний засіб Sterisent "Санація+Для дихальних шляхів" у вигляді спеціального розчину застосовуються для лікування ранньої стадії і запобігають важкому вірусному захворюванню.

Згідно із сертифікаційними документами, можуть використовуватися разом з кисневими концентраторами і апаратами ШВЛ. Розробники підкреслюють - медичні вироби можуть застосовуватися і як профілактика від захворювання коронавірусом.

Принцип роботи препаратів дуже простий: розчин потрапляє в дихальні шляхи через небулайзер (стаціонарний або переносний — ред.).

Хіміко-фізична дія спрямована на пряме знищення будь-якого вірусу в місці його найбільшого скупчення на слизових оболонках людини в дихальних шляхах. Таким чином медичні вироби не допускають реплікації вірусу, тому хвороба не переходить в більш важку стадію.

Українські Національні Новини

Суспільство