surkisi-vkrali-v-armiyi-30-mln-grn-veteran-ato

Суркіси вкрали в армії 30 млн грн - ветеран АТО

 • 13813 переглядiв

КИЇВ. 21 грудня. УНН. За п'ять років війни брати Ігор і Григорій Суркіси відібрали в армії близько 30 млн грн. Про це в своєму блозі написав ветеран АТО Сергій Білошицький, передає УНН.

Він нагадав, що місяць тому ветерани АТО оприлюднили інформацію про те, що ФК "Динамо" (Київ) не платить податки. Тоді ж АТОшники зажадали від братів Суркісів сплатити військовий збір до бюджету України у повному обсязі.

"Сьогодні журналісти оприлюднили всі чорні бухгалтерські схеми "Динамо", завдяки яким Суркіси крадуть гроші у армії і ховають їх в своїх офшорах. Опубліковані документи офшорних операцій і виплат заробітних плат гравцям в обхід оподаткуванню.

У той час, коли ФК декларує свій річний зарплатний фонд на рівні 55,6 млн грн, він реально становить 445,6 млн грн", - написав Білошицький.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кравчук пообіцяв домогтися пояснень від Суркісів щодо несплати податків ФК "Динамо"

За 2017 рік клуб заплатив 830 тис. грн військового збору, продовжив ветеран АТО. А повинен був заплатити 6,7 млн грн, уточнив Білошицький.

"Тобто, вкрадено і заховано в офшорах лише за рік було майже 6 млн грн, які мають належати військовим, бійцям, які сьогодні на передовій охороняють кордони нашої Держави.

За п'ять років війни Суркіси відібрали в армії близько 30 млн грн", - написав він.

"Думайте, панове! Особливо ті наші колишні президенти Кравчуки, Кучми і Ющенки, які навіть сьогодні, вже не маючи влади, намагаються захищати інтереси боягузливого олігарха Суркіса", - резюмував Білошицький.

Нагадаємо, днями, під час прес-конференції першого Президента України Леоніда Кравчука, стало відомо про існування листа на ім'я Президента України Петра Порошенка, який нібито підписали 26 ветеранів українського футболу.

Серед іншого, як випливає з фотокопій листа, у ньому міститься прохання до Президента повернути Григорія Суркіса до лав ФФУ і висунути його кандидатуру на вибори віце-президентів УЄФА.

Відповідний документ ліг в основу звернення трьох президентів України - Віктора Ющенка, Леоніда Кучми і Кравчука до чинного Президента України. Про це журналістам розповів сам Кравчук.

Серед підписантів зазначеного документа значиться прізвище головного тренера ФК "Динамо" Олександра Хацкевича і екс-тренера команди Олега Блохіна. Однак сам Блохін спростував свій підпис під цим документом.

Українські Національні Новини

Політика