sud-znyav-z-rozglyadu-spravu-eks-golovi-derzhaviasluzhbi

Суд зняв з розгляду справу екс-голови Державіаслужби

 • 7155 переглядiв

КИЇВ. 6 лютого. УНН. Шевченківський районний суд Києва зняв з розгляду судове засідання у кримінальному провадженні за обвинуваченням колишнього голови Державної авіаційної служби України, яке було призначене на 6 лютого. Про це повідомляє УНН з посиланням на Спеціалізовану антикорупційну прокуратуру.

"Вказане засідання знято з розгляду у зв’язку з відрядженням одного з членів суддівської колегії. Дату та час наступного засідання буде повідомлено додатково", - вказали у САП.

Колишній очільник Державіаслужби обвинувачується у зловживанні своїм службовим становищем в інтересах ПрАТ "Авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України", внаслідок чого були скасовані заплановані рейси ТОВ "Українсько-середземноморські авіалінії" за маршрутом "Київ-Тегеран-Київ", що завдало збитків авіакомпанії у понад 750 тис. гривень.

Суд потім поновив на посаді голову Державіаслужби Дениса Антонюка. Шостий апеляційний адміністративний суд Києва залишив без змін рішення Окружного адмінсуду Києва від 1 жовтня 2018 року щодо поновлення на посаді Антонюка.

Нагадаємо, у вересні 2015 року Кабінет міністрів України звільнив Дениса Антонюка з посади голови Державіаслужби.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП