sud-zalishiv-bez-rozglyadu-klopotannya-pro-zmenshennya-zastavi-eksnachalniku-slidchogo-upravlinnya-dfs-kiyivschini

Суд залишив без розгляду клопотання про зменшення застави ексначальнику слідчого управління ДФС Київщини

 • 10629 переглядiв

КИЇВ. 12 січня. УНН. Вищий антикорупційний суд через постійні неявки захисника та прокурора залишив без розгляду клопотання щодо зміни запобіжного заходу ексначальнику слідчого управління фінансових розслідувань Державної фіскальної служби у Київській області Олександра Чепеля. Про це УНН повідомляє із посиланням на пресслужбу ВАКС.

Повідомляється, що до ВАКС 21 грудня 2020 року надійшло клопотання захисника начальника слідчого управління фінансових розслідувань Державної фіскальної служби у Київській області щодо зміни запобіжного заходу. Йдеться про зменшення розміру суми застави. Так, адвокат у клопотанні просив зменшити заставу з 1 051 000 грн до 252 240,00 грн.

"Судові засідання з розгляду зазначеного клопотання неодноразово відкладалися через те, що захисник підозрюваного на них не з’являвся та не повідомляв суд про причини свого неприбуття", - йдеться у повідомленні.

Зауважується, що на чергове судове засідання, яке було призначене на 11 січня 2021 року, адвокат та прокурор вкотре не з’явилися.

"Слідча суддя ВАКС постановила залишити без розгляду клопотання захисника. Ухвала набирає законної сили з моменту проголошення та оскарженню не підлягає", - зазначається у повідомленні.

Нагадаємо, правоохоронні органи підозрюють начальника СУФР ДФС у Київській області у вимаганні та отриманні неправомірної вигоди від засновника ТОВ "Столична ювелірна фабрика" за неперешкоджання законній господарській діяльності вказаного товариства, припинення кримінального переслідування у кримінальному провадженні.

Як повідомлялося, завершено досудове розслідування у справі стосовно Чепеля та його спільника.

Нагадаємо, ВАКС відсторонив від посади начальника слідчого управління ДФС.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП