sud-vzyav-pid-vartu-vlasnitsyu-pidpilnogo-ditsadka-yaku-pidozryuyut-u-vbivstvi-ditini

Суд взяв під варту власницю підпільного дитсадка, яку підозрюють у вбивстві дитини

 • 20514 переглядiв

КИЇВ. 5 червня. УНН. Шевченківський районний суд Запоріжжя взяв під варту власницю нелегального дитячого садка, яку підозрюють у вбивстві однорічної дитини, передає кореспондент УНН.

Суд застосував до підозрюваної запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без альтернативи внесення застави до 2 серпня.

Як повідомлялося, власниці нелегального дитячого садка було повідомлено про підозру у скоєнні умисного вбивства малолітньої дитини.

Нагадаємо, 29 травня у Запоріжжі близько 10:45 на адресу нелегального дитсадка було викликано бригаду швидкої допомоги, лікарі якої констатували смерть однорічної дівчинки внаслідок закриття дихальних шляхів шлунковим вмістом.

Також було встановлено, що того дня близько 9 години ранку мати дівчинки привела її до жительки вулиці Авраменко, 1969 року народження та залишила для догляду.

Окрім того, досудовим слідством встановлено, що 51-річна мешканка вулиці Авраменко облаштувала заклад у власній трикімнатній квартирі, не маючи дозвільних документів на подібну діяльність вказана особа розміщувала оголошення про свої послуги на відомому інтернет-майданчику.

Нагадаємо, на Полтавщині жінка намагалася вбити 5-місячного сина.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП