sud-u-moskvi-prodovzhiv-aresht-vzhe-12-viyskovopolonenim-moryakam

Суд у Москві продовжив арешт вже 12 військовополоненим морякам

 • 7701 переглядiв

КИЇВ. 17 квітня. УНН. Суд у Москві продовжив термін тримання під вартою на три місяці вже 12 військовополоненим українським морякам, передає УНН.

Повідомляється, що термін тримання під вартою до 24 липня також продовжили Денису Гриценку, В’ячеславу Зінченку, Михайлу Власюку, Андрію Драчу.

Раніше такі рішення Лефортовський суд ухвалив щодо Сергія Цибізова, Романа Мокряка, Андрія Оприска та Євгена Семидоцького.

Крім того, термін тримання під вартою продовжили Володимиру Терещенку, Богдану Головашу, Сергію Попову та Андрію Шевченку.

Як повідомляв УНН, 17 квітня у Лефортовському районному суді Москви проходять засідання щодо продовження строків тримання під вартою 24 військовополонених українських моряків.

Нагадаємо, 25 листопада 2018 року прикордонні кораблі ФСБ РФ обстріляли і захопили три судна Військово-морських сил ЗС України у складі двох малих броньованих артилерійських катерів “Бердянськ” і “Нікополь” і рейдового буксира “Яни Капу”, які здійснювали плановий перехід з порту Одеси в Чорному море в порт Маріуполь в Азовському морі.

Після цього 24 українських моряків заарештували в Криму, потім їх перемістили в російські СІЗО в Москві.

Українські Національні Новини

Політика