su-27-ymovirno-pochav-padati-sche-nad-selom-politsiya

Су-27, ймовірно, почав падати ще над селом – поліція

 • 10987 переглядiв

ВІННИЦЯ-КИЇВ. 16 жовтня. УНН. Швидше за все, літак Су-27 почав падати над селом, але пілоти відвели його і він розбився в полі. Про це УНН повідомив начальник ГУНП у Вінницькій області Юрій Педос.

За його словами, на місці авіакатастрофи є дрібні частини літака, є сліди вибуху, видно місце, де Су-27 торкнувся крилом.

“Швидше за все, літак почав падати над населеним пунктом, його відвели і він розбився в полі, за кілька метрів від села”, — повідомив Педос.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Палаючі уламки та величезна вирва: з'явилось відео з місця падіння Су-27

Раніше у поліції повідомили, що місце авіакатастрофи Су-27 у Вінницькій області оточили близько 100 поліцейських. За інформацією правоохоронців, на місці працюють 20 слідчих.

Як повідомляв УНН, військовий літак Су-27 впав на Вінниччині.

За даними Генерального штабу ЗСУ, обоє пілотів, один з яких - офіцер повітряних сил Збройних Сил України, другий – військовослужбовець повітряних сил Національної гвардії США, загинули.

Військовою прокуратурою Вінницького гарнізону до ЄРДР внесено відомості за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ст. 416 Кримінального кодексу України, "Порушення правил польотів або підготовки до них". Проведення досудового розслідування доручено слідчим Управління національної поліції в Вінницькій області.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП