stsenaristku-telekanalu-v-ssha-vidstoronili-cherez-tvit-pro-sina-d-trampa

Сценаристку телеканалу в США відсторонили через твіт про сина Д.Трампа

 • 9072 переглядiв

КИЇВ. 24 січня. УНН. Сценаристку телепрограми Saturday Night Live на американському каналі NBC відсторонили від роботи після публікації повідомлення у Twitter про сина президента США Дональда Трампа, 10-річного Беррона, передає УНН з посланням на ВВС.

За інформацією джерел серед керівництва програми, Кеті Річ відсторонили від роботи на невизначений термін.

У п'ятницю К.Річ написала в своєму Twitter "Беррон (Трамп) буде першим в цій країні шкільним стрільцем на домашньому навчанні".

У соцмережах відразу ж почали з'являтися численні критичні коментарі на адресу сценаристки і заклики звільнити її. До захисників Беррона Трампа долучилася і дочка колишнього президента США Челсі Клінтон.

Після цього К.Річ видалила свій запис і заблокувала акаунт. Однак слідом за цим вона опублікувала твіт з вибаченнями на адресу Беррона.

"Я щиро перепрошую за бездушний твіт. Я дуже шкодую про свій вчинок і образливі слова. Це те, що не можна вибачити, мені шкода", - написала К.Річ.

За останні кілька місяців в програмі Saturday Night Live з'явилося кілька випусків з пародіями на Д.Трампа. Сам він назвав їх несмішними, а гру акторів - огидною.

Українські Національні Новини

Новини Світу