strilyanina-na-odeskomu-rinku-7-kilometr-vidkrito-sche-dva-provadzhennya

Стрілянина на одеському ринку "7 кілометр": відкрито ще два провадження

 • 13418 переглядiв

КИЇВ. 3 червня. УНН. Поліцейські розпочали ще два кримінальних провадження за фактом стрілянини на промтоварному ринку “7 км” в Одесі. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу поліції Одеської області.

"Дії правопорушників кваліфіковані за статтями 194 (Умисне знищення або пошкодження майна) та 293 (Групове порушення громадського порядку) Кримінального кодексу України", - йдеться в повідомленні.

Як нагадують в поліції, 2 червня, на ринку в Овідіопольському районі невідомі в масках увірвалися у магазин тканин, де влаштували погром зі стріляниною, внаслідок чого поранення отримали двоє працівників торговельного закладу.

"Цього ж дня поліцейські встановили місце знаходження двох мікроавтобусів, на яких втекли зловмисники, та їх водіїв. Зараз з чоловіками проводяться невідкладні слідчі дії", - зазначається в повідомленні.

Повідомляється, що встановлюється їх причетність до вказаного правопорушення. Транспортні засоби вилучені та направлені на експертизу. Пошуки інших осіб, причетних до злочину, тривають. Встановлено, що вони – працівники однієї з охоронних фірм.

"Разом з цим, порушення закону вбачається і в діях представників вищевказаного магазину, які, озброївшись травматичною зброєю та битами, умисно пошкодили майно підприємця. Тільки завдяки своєчасному втручанню поліції групове порушення громадського порядку вдалося припинити", - йдеться в повідомленні.

Також повідомляється, що наразі поліцейські встановили п’ятьох активних учасників цього правопорушення. Вирішується питання про правову кваліфікацію дій кожного з них, а також проводяться заходи по встановленню причетності до злочину інших осіб

Нагадаємо, в Одесі на промтоварному ринку “7 км” невідомі особи в масках зайшли до магазину тканин, вчинили погром зі стріляниною. В результаті двоє осіб поранено.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП