stolichnogo-prokurora-suditimut-za-nesvoyechasne-povidomlennya-pro-otrimannya-dokhodu

НАЗК направило до суду адмінпротокол стосовно київського прокурора

 • 11609 переглядiв

КИЇВ. 15 жовтня. УНН. Національне агентство з питань запобігання корупції направило до суду адмінпротокол стосовно прокурора Київської місцевої прокуратури, який не повідомив своєчасно про отримання доходу від продажу автомобіля. Про це повідомили у пресслужбі НАЗК, передає УНН.

"Національне агентство з питань запобігання корупції направило до суду адмінпротокол стосовно прокурора Київської місцевої прокуратури, який несвоєчасно повідомив про суттєві зміни у майновому стані, що виникли у зв’язку з отриманням доходу від продажу автомобіля", - йдеться у повідомленні.

Вказано, що прокурор Київської місцевої прокуратури № 10 з порушенням 10-денного терміну подав до Єдиного державного реєстру декларацій повідомлення про суттєві зміни в майновому стані, отримавши дохід від продажу автомобіля Volkswagen Touareg 2012 року випуску на суму 700 тис. гривень.

Відповідальність за неподання чи несвоєчасне подання повідомлення про суттєві зміни у майновому стані передбачена частиною другою статті 172-6 КУпАП у вигляді накладення штрафу від ста до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Нагадаємо, НАЗК завершило процес з відкриття доступу до декларацій військових прокурорів.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП