stolichni-punkti-utilizatsiyi-yalinok-sche-pustuyut

Столичні пункти утилізації ялинок ще пустують

 • 14328 переглядiв

КИЇВ. 2 січня. УНН. З початком роботи 15 пунктів утилізації ялинок, які запрацювали сьогодні, ще жоден киянин не приніс новорічного дерева. Про це у коментарі УНН повідомили у комунальному об’єднанні "Київзеленбуд".

"У нас сьогодні лишень відкрито. Людей немає, ялинок теж. Очікуємо на киян не раніше 9 числа, а, можливо, й пізніше", – розповіли у підприємстві.

До слова, пункти прийому для утилізації новорічних ялинок розташовані за адресами: проспект Визволителів, 6; вулиця Бетховена, 8; вулиця Тростянецька, 58А; Московський проспект, 26А; Залізничне шосе, 61; провулок Герцена, 6; вулиця Електротехнічна, 26; проспект Голосіївський, 87; вулиця Новопольова, 95; вулиця Димитрова, 16А.

КМДА закликає киян не викидати ялинку на смітник, а знайти час і привезти своє новорічне дерево на утилізацію в один із пунктів прийому, що розташований у кожному районі міста.

Як повідомляв УНН, у середу, 2 січня, у всіх районах Києва відкрилися 15 пунктів збору новорічних дерев. Туди жителі Києва мають можливість принести свої ялинки, сосни, смереки.

Українські Національні Новини

Київ