standart-klas-i-za-sviy-rakhunok-slugi-narodu-sami-oplachuyut-svoye-prozhivannya-i-proyizd-na-zyizdi-v-truskavtsi

Стандарт клас і за свій рахунок: "слуги народу" самі оплачують своє проживання і проїзд на з'їзді в Трускавці

 • 27633 переглядiв

КИЇВ. 28 вересня. УНН. Народні депутати фракції "Слуга народу" самі оплачують своє проживання в готелях під час з'їзду в Трускавці. Про це журналісту УНН розповів народний депутат від "Слуги народу" Олексій Устенко.

Цитата

"Ми самі бронюємо і оплачуємо номери в готелях. Це будуть звичайні номери, не класу люкс. Партія ніяк не спонсорує, оскільки цю буде з'їзд фракції, а не партійний з'їзд", - розповів Устенко.

Деталі

Народні депутати будуть проживати в готелі "Міротель", де вартість номерів варіюється від 3 900 грн за ніч (номер класу стандарт) до 20 900 грн (президентський номер).

Крім того, деякі депутати розмістяться в готелі "Лісова пісня", де вартість номера класу "стандарт" стартує від 2 600 на одну людину.

Сама зустріч депутатів відбудеться в готелі Rixos.

Як заявив Устенко, добиратися народні депутати до місць призначення також планують самі, "хто поїздами, хто машинами", а компенсації коштів за проживання і проїзд не буде. За словами нардепа, "пишних" торжеств по закінченню офіційної частини також очікувати не варто.

Раніше глава фракції Давид Арахамія в ефірі одного з телеканалів заявив, що в кінці з'їзду планується невелика розважальна частина, церемонія нагородження, так званий "партійний Оскар". Сам Арахамія буде в ролі Dj David Braun.

Як раніше стало відомо, з'їзд ініціював Президент Володимир Зеленський. "Слуги народу" зберуться з 1 по 3 жовтня для обговорення підсумків роботи фракції за 2 роки, а також піднімуть низку важливих питань, серед яких будуть кадрові ротації.

Українські Національні Новини

Політика