stalo-vidomo-chi-zmozhut-ukrayintsi-bezkoshtovno-dzvoniti-v-novorichnu-nich

Стало відомо, чи зможуть українці безкоштовно дзвонити в новорічну ніч

 • 21913 переглядiв

КИЇВ. 22 грудня. УНН. Можливість здійснювати безкоштовні дзвінки з мобільних телефонів у новорічну ніч залежатиме від тарифних планів українських операторів – окремі святкові пропозиції надає тільки компанія lifecell. Про це кореспонденту УНН повідомили в прес-службі операторів "Київстар", Vodafone і lifecell.

"У більшості тарифних планів "Київстар" дзвінки між абонентами мережі не тарифікуються. Плата за дзвінки на інші мережі залежить від умов комерційних пропозицій, якими користуються клієнти", - повідомили в компанії у відповідь на питання, чи буде надана клієнтам можливість дзвонити безкоштовно.

У компанії Vodafone відповіли, що окремо такої можливості надано не буде. Водночас оператор lifecell, за повідомленням прес-служби, до новорічних свят підготував для користувачів дві акції, що допоможуть знизити витрати на послуги зв’язку. Серед них акції "Клонування спілкування" та "Зазирніть під ялинку!".

Нагадаємо, станом на 20 грудня 2018 року "Укрзалізниця" відкрила продаж квитків на 29 додаткових поїздів та збільшила кількість рейсів уже призначених поїздів. Призначені поїзди в західному напрямку з Києва та Одеси, а також зі Львова до Ужгорода та Івано-Франківська. Загалом упродовж святкових днів відбудеться понад 400 додаткових рейсів.

На перший місяць зими в Україні за календарем припадає 11 днів офіційних вихідних і свят. Зокрема вихідними будуть 30, 31 грудня, а також 1 січня.

Українські Національні Новини

Економіка