ssha-vveli-novi-sanktsiyi-proti-kubi-venesueli-i-nikaragua

США ввели нові санкції проти Куби, Венесуели і Нікарагуа

 • 9623 переглядiв

КИЇВ. 17 квітня. УНН. США ввели нові санкції проти Куби, Венесуели і Нікарагуа. Американська адміністрація ввела санкції відносно глави агентства Нікарагуа по залученню інвестицій Лауреано Ортеги, який є сином президента країни Даніеля Ортеги, а також нікарагуанського банку Bancorp (Banco Corporativo SA). Про це повідомляє УНН з посиланням на Fox News.

Таку заяву зробив помічник президента США з національної безпеки Джон Болтон, виступаючи в середу в Майамі з програмною промовою, в якій виклав політику нинішнього американського уряду щодо Куби, Венесуели і Нікарагуа.

"Я радий оголосити про те, що Сполучені Штати сьогодні вводять також санкції проти Bancorp, чорної каси Ортеги", - сказав він. "Сьогодні ми також оголошуємо санкції проти Лауреано Ортеги, який став спадкоємцем режиму і залучений в масштабні корупційні схеми", - стверджував Болтон.

Помічник президента США з нацбезпеки також повідомив, що Вашингтон запроваджує санкції проти Центробанку Венесуели, а також обмеження на поїздки на Кубу тих американців, у яких немає родичів в цій острівній державі.

Нагадаємо, США посилили санкції проти Венсеуели і внесли в чорний список чотири компанії і дев’ять нафтових танкерів, пов’язаних з Боліваріанською Республікою.

Українські Національні Новини

Новини Світу