sprava-vbivstva-sheremeta-slidchi-mvs-provodyat-obshuki-u-kuzmenko

Справа вбивства Шеремета: слідчі МВС проводять обшуки у Кузьменко

 • 29465 переглядiв

КИЇВ. 23 квітня. УНН. Головне слідче управління МВС проводить обшуки вдома у дитячого хірурга Юлії Кузьменко у справі щодо вбивства журналіста Павла Шеремета. Про це журналісту УНН повідомив адвокат Кузьменко Тарас Безпалий.

"Вдома у Юлії Кузьменко в рамках справи щодо вбивства Шеремета відбувається обшук. Його проводить Головне слідче управління МВС", - сказав адвокат.

За його словами, обшуки розпочалися близько 6:20.

"Знову шукають телефони", - додав Безпалий.

Нагадаємо, Печерський районний суд Києва продовжив тримання під вартою дитячому хірургу Юлії Кузьменко, яка є підозрюваною у справі вбивства журналіста Павла Шеремета до 30 травня.

Слідство у справі вбивства журналіста Павла Шеремета стверджує, що в окремих заявах захисту лікаря і волонтера Юлії Кузьменко є невідповідності.

Нагадаємо, правоохоронці назвали підозрюваних у вбивстві Павла Шеремета: Яна Дугарь, Андрій Антоненко, подружжя Інна та Владислав Грищенки, Юлія Кузьменко.

Як повідомлялося в УНН, 20 липня 2016 року близько 7:45 ранку стався вибух в автомобілі на перехресті вулиць Богдана Хмельницького та Івана Франка в Києві. У результаті вибуху загинув відомий журналіст Павло Шеремет.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП