sprava-sheremeta-antonenka-ne-dostavili-u-sud-zasidannya-perenesli

Справа Шеремета: Антоненка не доставили у суд, засідання перенесли

 • 17613 переглядiв

КИЇВ. 12 лютого. УНН. Засідання Печерського районного суду Києва, на якому суд мав продовжити розгляд клопотання про зміну запобіжного заходу ветерану АТО та музиканту Андрію "Riffmaster" Антоненку, підозрюваному у вбивстві журналіста Павла Шеремета, не відбулось. Наступне призначено на 17 лютого. Про це повідомив журналістам адвокат Андрія Антоненка Дмитро Круговий, передає УНН.

"Як ми бачимо, ані прокурора, ані підозрюваного в залу не доставили… Однак, я сьогодні зустрінусь з Андрієм в ІТТ, ми проговоримо ситуацію, що склалася і, напевно, вже в апеляції будемо надавати ту інформацію, що хотіли сьогодні донести до суду", - сказав Круговий.

Адвокат також додав, що засідання перенесли на 17 лютого 2020 року.

Водночас на сторінці прибічників підозрюваного у Facebook повідомляється, що "засідання перенесено на 17 лютого 2020, 11:00".

Як повідомлялося, суд оголосив перерву до 12 лютого в розгляді клопотання про зміну запобіжного заходу ветерану АТО та музиканту Андрію “Riffmaster” Антоненку.

Нагадаємо, Київський апеляційний суд залишив ветерана АТО та музиканта Андрія “Riffmaster” Антоненка, який є підозрюваним у справі вбивства Павла Шеремета, під арештом до 8 лютого.

Раніше Печерський районний суд Києва арештував ветерана АТО та музиканта Андрія “Riffmaster” Антоненка до 8 лютого 2020 року.

Нагадаємо, правоохоронці назвали підозрюваних у вбивстві Павла Шеремета: Яна Дугарь, Андрій Антоненко, подружжя Інна та Владислав Грищенки, Юлія Кузьменко. 

Також нагадаємо, 20 липня 2016 року близько 7:45 ранку стався вибух в автомобілі на перехресті вулиць Богдана Хмельницького та Івана Франка в Києві. В результаті вибуху загинув відомий журналіст Павло Шеремет.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП