sprava-chausa-advokat-eks-suddi-zayaviv-scho-z-nim-dosi-ne-viyshli-na-zvyazok

Справа Чауса: адвокат екс-судді заявив, що з ним досі не вийшли на зв'язок

 • 43355 переглядiв

КИЇВ. 31 липня. УНН. Адвокат колишнього судді Миколи Чауса Ростислав Кравець заявив, що на сьогоднішній день правоохоронні органи досі не вийшли з ним на зв'язок, і не пустили його до клієнта. Про це Кравець сказав в коментарі журналісту УНН.

Цитата:

"Зі мною до сих пір ніхто не зв'язався... Поки, на сьогоднішній момент ніхто не звертався і не повідомляв, що десь він (Микола Чаус - ред.) знайшовся, або кудись його будуть доставляти", - заявив Кравець.

Деталі

За словами адвоката, на даний момент в усі необхідні структури і організації, в тому числі і суди, направлені відповідні повідомлення з проханням повідомити адвоката про місцезнаходження затриманого. Кравець зазначає, що офіційно Чауса ніхто не бачив.

Що було раніше

Як стало відомо зі ЗМІ, в п'ятницю, 30 липня, в поліцію подзвонив житель села Мазурівка Вінницької області, і повідомив, що в селі з'явилася людина на ім'я Чаус Микола Олексійович 1966 року народження.

Чаус нібито підтвердив, що був викрадений невідомими особами і підтвердив, що є екс-суддею Дніпровського райсуду Києва.

Як повідомляв адвокат Чауса Олександр Вишневий, в Вінницьку область прямували детективи НАБУ для його затримання.

НАБУ закликало правоохоронців передати детективам підозрюваного колишнього суддю Миколу Чауса, якого виявили в селі у Вінницькій області. Інформаційні видання повідомляли, що обвинуваченого Чауса перехопили співробітники Служби безпеки України.

Увечері того ж дня адвокат Ростислав Кравець повідомив, що офіційно екс-судді немає в будівлі СБУ.

Українські Національні Новини

Політика