spalakh-koronavirusu-v-kpi-sche-u-81-kursanta-pidtverdili-covid-19

Спалах коронавірусу в КПІ: ще у 81 курсанта підтвердили COVID-19

 • 16597 переглядiв

КИЇВ. 29 липня. УНН. Ще у 81 студента Київського політехнічного інституту підтвердили коронавірусну хворобу (COVID-19). Про це повідомили в офіційному Telegram-каналі Київської міської державної адміністрації, передає УНН.

"Ще у 81 курсанта столичного вишу підтверджено захворювання на коронавірус", - йдеться у повідомленні.

Загалом у гуртожитку столичного Інституту спеціального зв’язку та захисту інформації НТУУ "Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського" вже захворіли 133 курсанти.

Зазначається, що вчора фахівці відібрали біологічні зразки у 107 осіб, які були контактними із захворілими. Результати досліджень отримали сьогодні.

Повідомляється, що 10 курсантів госпіталізовано до столичних медзакладів. Інші лікуються у гуртожитку під медичним наглядом.

Після виявлення перших захворілих у гуртожитку проведено відповідні заходи з дезінфекції і наразі також проводиться поточна дезінфекція, додали у КМДА.

Нагадаємо, у столичному Інституті спеціального зв’язку та захисту інформації Національного технічного університету України "Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського" зафіксовано спалах захворюваності на коронавірусну хворобу. Повідомлялося про виявлення 152 випадків зараження коронавірусом. 

Українські Національні Новини

Суспільство