solist-the-prodigy-zalishiv-pislya-smerti-borgi-na-8-mln-dolariv

Соліст The Prodigy залишив після смерті борги на 8 млн доларів

 • 10642 переглядiв

КИЇВ. 16 серпня. УНН. Після смерті британського музиканта Кіта Флінта виявилось, що його багатомільйонні статки через борги зменшились у кілька разів. Про це повідомляє УНН з посиланням на The Sun.

На момент смерті Кіта Флінта його статки оцінювались у 14 мільйонів доларів. Але після того, як він наклав на себе руки у березні 2019 року, у нього залишилось чимало боргів та податків на суму 8 мільйонів доларів.

Таким чином, після того, як родичі музиканта оплатили борги, статки покійного музиканта скоротились до 5 мільйонів доларів.

Нагадаємо, у крові вокаліста гурту The Prodigy Кіта , який помер у березні цього року, виявили кокаїн, алкоголь і кодеїн. Про це йдеться в матеріалах справи про смерть музиканта.

При цьому розслідування не змогло однозначно виявити, чи помер Флінт внаслідок самогубства.

"Ми ніколи точно не дізнаємось, що відбувалося в його свідомості у той день. Саме тому я залишаю вердикт відкритим", - заявила коронер, яка розглядала справу.

49-річного Кіта Флінта знайшли мертвим у його будинку в Ессексі 4 березня. Тіло музиканта виявив його друг.

Похорон Кіта Флінта відбувся 29 березня. На вулицях Ессекса зібралися тисячі прихильників музиканта, які прийшли вшанувати його пам'ять.

Українські Національні Новини

Новини Світу