smertelna-dtp-u-kharkovi-vodiya-zatrimali-i-vruchili-yomu-pidozru

Смертельна ДТП у Харкові: водія затримали і вручили йому підозру

 • 14604 переглядiв

КИЇВ. 24 листопада. УНН. Поліція затримала і повідомила підозру водію, який автомобілем у Харкові на смерть збив чоловіка, який перебігав дорогу по переходу на червоний сигнал світлофора. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу поліції Харківської області.

"Водій затриманий у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. На даний час правопорушнику повідомлено про підозру у скоєнні злочину, він знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. Вирішується питання щодо обрання чоловіку запобіжного заходу", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, слідчими відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді тюремного ув’язнення на строк від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років або без такого.

Йдеться про аварію, яка сталася 23 листопада близько 14:50 по проспекту Льва Ландау у Харкові.

За попередніми даними, 25-річний водій автомобіля Mercedes-Benz E200 рухався з боку проспекту Московського у напрямку вулиці Олімпійської і допустив наїзд на чоловіка, який перебігав проїжджу частину по пішохідному переходу на червоний сигнал світлофора зліва направо по ходу руху іномарки. Харків’янину від удару відірвало голову.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП