slugi-narodu-zbirayut-zyizd-13-bereznya-zminyuvatimut-sistemu-upravlinnya-partiyeyu

"Слуги народу" збирають з'їзд 13 березня: змінюватимуть систему управління партією

 • 11079 переглядiв

КИЇВ. 2 березня. УНН. Партія “Слуга Народу” проведе з’їзд у суботу, 13 березня, на порядку денному, зокрема, питання змін у системі управління партією. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу політсили.

Цитата:

“На з’їзді “Слуги Народу” ми розглянемо питання змін у системі управління партією. Хочемо зробити її більш сучасною, яка реально об’єднає людей, які прийматимуть політичні рішення — як на місцях, так і в центральній владі", — заявив очільник партії “Слуга Народу” Олександр Корнієнко.

Деталі

З’їзд партії “Слуга Народу” 13 березня відбудеться у Києві. У ньому візьмуть участь народні депутати, депутати місцевих рад від “СН”, делегати від кожної з областей. З’їзд буде проведено із повним дотриманням карантинних обмежень, запевнили у політсилі.

На порядку денному організаційні та програмні питання: обговорення нової редакції Статуту партії та проведення виборів до керівних органів на його основі. А також обговорення нового документу — Доктрини політичної партії “Слуга Народу”, яка поєднає у собі засадничі та практичні питання майбутньої діяльності партії.

Доповнення

Попередній з'їзд пропрезидентської політичної партії "Слуга Народу" був у лютому. Тоді політсила висувала кандидатів на довибори до ВР.

Нагадаємо, НАЗК заявило, що припиняє державне фінансування партії "Слуга Народу".

Українські Національні Новини

Політика