sklad-poshti-goriv-na-zakarpatti

Склад пошти горів на Закарпатті

 • 7840 переглядiв

КИЇВ. 15 липня. УНН. У місті Мукачево на Закарпатті сталася пожежа на складах "Нової пошти". Про це УНН повідомляє з посиланням на прес-службу управління ДСНС України у Закарпатській області.

"О 5:38 15 липня до закарпатських рятувальників надійшло повідомлення про пожежу на вулиці Кооперативній в місті Мукачево. Там зайнялася складська будівля поштової організації "Нова пошта", - вказали у ДСНС.

Для ліквідації займання до місця було направлено вогнеборців трьох пожежно-рятувальних частин міста. Усього працювало 5 одиниць техніки та 22 вогнеборці. "О 6:14 пожежу на площі близько 30 кв. м вдалося локалізувати й о 7:05 повністю ліквідувати", - повідомили у відомстві. 

"Завдана матеріальна шкода та причина займання встановлюються. Загиблих та травмованих на пожежі не було", - додали у ДСНС.

У "Новый пошті" выдзначили: "На тимчасовому складі "Нова Пошта" сталася пожежа. Постраждалих нема. Наразі з'ясовується причина загоряння. Завдяки оснащенню складу по всім правилам протипожежної безпеки, вдалося швидко й ефективно загасити пожежу. Компанія виплатить компенсації клієнтам, вантаж яких постраждав, згідно оціночної вартості відправлень. Ми просимо клієнтів бути обережними з вантажами і не відправляти заборонені речі, бо це призводить до пошкоджень інших вантажів чи пожеж."

Нагадаємо, у квітні на Київщині горів склад пошти.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП