skandalna-merezha-parler-vidnovila-robotu

Скандальна мережа Parler відновила роботу

 • 17625 переглядiв

КИЇВ. 15 лютого. УНН. Соціальна мережа Parler відновила роботу після місяця перерви, адже Anazon видалив цю платформу зі свого хостингу. Про це пише УНН з посиланням на New York Post.

Деталі

Мережа мікроблогів Parler відновить роботу відсьогодні. Сайт буде відкритий лише для існуючих користувачів протягом тижня, перш ніж нові користувачі зможуть зареєструватися.

Наразі додаток для смартфонів Parler відсутній в Apple App Store і Google Play Store, які минулого місяця видалили його.

Нагадаємо

У січні Amazon розірвала зв'язки з платформою, адже на Parler неодноразово з’являлися повідомлення про можливе застосування насильства щодо ліберальних діячів, активістів та керівників технологій.

Parler залучив прихильників колишнього президента Дональда Трампа та інших правих активістів, зобов'язуючись бути притулком для свободи слова, оскільки більші платформи, такі як Facebook і Twitter, боролися з дезінформацією після президентських виборів 2020 року.

Після штурму Капітолію 6 січня 2021 року прихильниками Трампа Google Play, App Store призупинили доступ до Parler.

Parler частково зміг повернути доступ до мережі, але тільки для того, щоб розмістити повідомлення директора компанії про те, що вони працюють над відновленням повноцінного функціонування сервісу.

Слід зазначити, що представники Parler подали в суд зокрема на Amazon.

Українські Національні Новини

Новини Світу