situatsiya-v-syevyerodonetsku-okupanti-prodovzhuyut-gatiti-po-mistu-z-artileriyi-gayday

Ситуація у Сєвєродонецьку: окупанти продовжують гатити по місту з артилерії – Гайдай

 • 131296 переглядiв

КИЇВ. 9 червня. УНН. Російські окупанти продовжують обстрілювати Сєвєродонецьк з артилерії, у місті тривають вуличні бої. Про це розповів голова Луганської ОВА Сергій Гайдай, пише УНН

Деталі

"Ситуація розвивається достатньо динамічно, всередині міста продовжуються вуличні бої. Окупанти постійно стріляють з артилерії, хоча тактика в них примітивна: спочатку вони обстрілюють, а потім намагаються йти в атаку. Також ворог потужно гатить по промзоні, але Сєвєродонецьк захопити їм не вдасться", - розповів Гайдай.

За його словами, Україна потребує отримання західної далекобійної зброї. В такому випадку, відбудеться дуель артилерій, і українські військові зможуть зачистити Сєвєродонецьк за два-три дні.

Також очільник регіону підкреслив, що трасу "Лисичанськ-Бахмут" росіяни не контролюють, але постійно штурмують: "Це для них стратегічна ціль, проте їхати цією трасою небезпечно, але є можливість постачати гуманітарні вантажі", - зазначив Гайдай.

Нагадаємо 

Російські загарбники обстріляли територію цеху виробництва аміаку на сєвєродонецькому "Азоті", в Луганській області ще четверо загиблих людей.

Воїни Збройних Сил України вщент розбили плани росії по захопленню Сєвєродонецька, оскільки місто не можуть захопити вже 4 місяці.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП