situatsiya-na-kpvv-na-donbasi-240-avtivok-zastryagli-v-chergakh

Ситуація на КПВВ на Донбасі: 240 автівок застрягли в чергах

 • 11627 переглядiв

КИЇВ. 18 жовтня. УНН. Зранку в п'ятницю, 18 жовтня, на контрольних пунктах в'їзду-виїзду в районі проведення операції Об'єднаних сил у чергах перебували 240 автомобілів. Про це УНН повідомили у пресслужбі Держприкордонслужби. 

"У контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії зіткнення в районі проведення операції Об’єднаних сил, сьогодні зранку на в’їзд та виїзд знаходилося така кількість транспортних засобів: "Майорське" – 20/70; "Мар’їнка" – 10/70; "Новотроїцьке" – 20/30; "Гнутове" – 10/10", - йдеться в повідомленні. 

Крім того прикордонники повідомили, що минулої доби через КПВВ "Новотроїцьке" на виїзд до тимчасово окупованої території України прослідували 2 вантажних автомобілі з гуманітарним вантажем від "Дитячого Фонду ООН" (ЮНІСЕФ). Вантажівки перевозили для жителів Донецької області гігієнічні набори та електронні датчики температури загальною вагою більше 14 тонн.

У пресслужбі зазначають, що минулої доби загальний пасажиро-транспортний потік залишався динамічним та збільшився в порівнянні з попереднім днем. Загалом учора через КПВВ прослідувало 45,3 тисячі осіб та 5 тисяч транспортних засобів. На цей час усі КПВВ працюють в штатному режимі.

Нагадаємо, уряд призупинив вступ у дію нових правил для перетину КПВВ для дітей до 14 років.

Українські Національні Новини

Суспільство