situatsiya-na-donbasi-boyoviki-pyat-raziv-porushili-rezhim-pripinennya-vognyu

Ситуація на Донбасі: бойовики п'ять разів порушили режим припинення вогню

 • 8641 переглядiв

КИЇВ. 16 квітня. УНН. З початку поточної доби бойовики п'ять разів порушили режим припинення вогню, із них чотири рази – із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння, передає УНН із посиланням на прес-центр ООС.

За інформацією прес-центру, "збройні формування Російської Федерації вели вогонь по позиціях наших підрозділів мінометів калібрів 120 та 82 мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї".

"В смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" ворог чотири рази відкривав вогонь по позиціях Об'єднаних сил: з мінометів калібрів 120 та 82 мм та станкових протитанкових гранатометів – двічі в районі населеного пункту Гнутове; з мінометів калібру 120 мм – в районі населеного пункту Талаківка; з мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – в районі населеного пункту Мар'їнка", - йдеться у повідомленні.

У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" "окупанти зі стрілецької обстріляли позиції Об'єднаних сил в районі населеного пункту Зайцеве", додали у прес-центрі.

"Втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил немає. На ворожі провокації підрозділи Об'єднаних сил дали адекватну відповідь. Втрати противника уточнюються", - йдеться у повідомленні.

За даними прес-центру, ситуація в районі проведення операції Об'єднаних сил залишається контрольованою.

Нагадаємо, 15 квітня бойовики 12 разів порушили режим припинення вогню, було застосовано заборонене Мінськими домовленостями озброєння.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП