sirskiy-zayaviv-scho-vesnyaniy-kontrnastup-vzhe-ne-za-gorami

Сирський заявив, що весняний контрнаступ вже не за горами

 • 1372226 переглядiв

КИЇВ. 11 березня. УНН. Командувач Сухопутних військ ЗСУ генерал-полковник Олександр Сирський заявив, що початок весняного контрнаступу вже не за горами. Тим часом оборонці Бахмута змушують ворога відмовитись від просування вперед. Про це повідомляють Сухопутні війська ЗСУ у Facebook, пише УНН.

Деталі

Командувач Східного угруповання військ продовжує роботу на фронті. Сирський перебуває на найважливіших ділянках фронту разом зі своїми підрозділами.

"Українські військові дають гідну відсіч ворогу та продовжують утримувати місто. Для оборони Бахмуту залучені сили та ресурси, які не дають противнику реалізувати свій задум, ламають його плани та змушують відмовитись від просування вперед", - зазначають у Сухопутних військах.

Цитата

“Справжні герої зараз - це захисники, які на своїх плечах тримають східний фронт, та не шкодуючи ані себе, ані ворогів завдають йому максимальних втрат. Необхідно виграти час для накопичування резервів та початку весняного контрнаступу, який вже не за горами”, – зазначив генерал-полковник Олександр Сирський.

Як зазначається, командувач постійно тримає на контролі оперативну обстановку на фронті та вживає необхідних заходів щодо утримання Бахмуту під українським контролем.

Доповнення

Командувач Сухопутних військ генерал-полковник Олександр Сирський зазначив, що бої за Бахмут досягли найвищого рівня напруження.

Українські Національні Новини

Війна