sinoptiki-rozpovili-pro-pogodu-na-zavtra-4

Синоптики розповіли про погоду на завтра

 • 30703 переглядiв

КИЇВ. 3 лютого. УНН. У західних областях України завтра дощ та мокрий сніг, у північних, Вінницькій та Одеській областях невеликий дощ. Про це УНН повідомили в Укргідрометцентрі.

"Завтра, 4 лютого, в західних областях дощ та мокрий сніг, вдень на Закарпатті та Прикарпатті значні опади, в Карпатах сильний сніг, у північних, Вінницькій та Одеській областях невеликий дощ, на решті території без опадів; температура вночі від 3° тепла до 2° морозу, вдень 1-6° тепла, на крайньому півдні країни 7-12°", - йдеться у повідомленні.

В наступні дві доби, 5-6 лютого, очікуються складні погодні умови: часом сніг, у південних, центральних, східних областях та на Прикарпатті значний, місцями сильний сніг, на півдні з дощем, подекуди налипання мокрого снігу, ожеледь; в Україні посилення вітру до 15-22 м/с, в окремих районах південно-східної частини 25 м/с, хуртовини; на дорогах країни ожеледиця; температура 5 лютого вночі та вдень близько 0°, на півдні 1-6° тепла, 6 лютого зниження температури вночі до 4-10° морозу, вдень до 1-6° морозу, на півдні та сході країни протягом доби до 0-5° морозу.

Нагадаємо, синоптики дали прогноз на лютий.

Українські Національні Новини

Суспільство