sinoptik-dav-prognoz-pogodi-na-vikhidni

Синоптик дав прогноз погоди на вихідні

 • 19512 переглядiв

КИЇВ. 21 грудня. УНН. Впродовж 22-25 грудня в Україні очікують підвищення температури, сніг і дощ, а місцями ожеледицю. Про це повідомив начальник відділу метеорологічних прогнозів Укргідрометцентру Владислав Білик в коментарі кореспонденту УНН.

"На вихідні з 22 по 25 грудня прогнозуємо підвищення температури повітря до +5 вдень та 0 градусів уночі. Взимку з цим пов’язано погіршення погодних умов. Вже від завтра майже по всій території України пройдуть опади, сніг переходитиме в дощ. А 24-25 грудня температура трохи знизиться в ночі буде -3….-8 градусів, а денна буде близько 0. Кількість опадів зменшиться", - зазначив синоптик.

Він додав, у Києві 22 грудня температура буде близько 0 градусів, впродовж 23-24 очікують +1…+3, в ночі 0 градусів. Також синоптики прогнозують сніг з дощем.

“Попереджаємо про ожеледицю. У північних, західних і подекуди в центральних областях 22 буде ожеледь. Явище є небезпечне і можливе вдень", - розповів Владислав Білик.

Синоптик розповів також про можливі короткочасні пориви вітру 7-12 м/с на Заході, на Півдні країни 15-20 м/с.
За його словами, весь наступний тиждень до Нового року температура коливатиметься від -2 до +2 градусів, вночі до -5 градусів. Очікуються дощ та мокрий сніг.

Нагадаємо, за добу у Києві було зафіксовано один випадок переохолодження.

Українські Національні Новини

Суспільство