sim-z-desyati-yapontsiv-pidtrimuyut-ekonomichni-sanktsiyi-proti-rosiyi-cherez-yiyi-viynu-v-ukrayini

Сім з десяти японців підтримують економічні санкції проти росії через її війну в Україні

 • 146458 переглядiв

КИЇВ. 18 квітня. УНН. Сім з десяти японців підтримують економічні санкції проти Росії через її війну в Україні. Багато японців не проти введених обмежень, навіть якщо санкції негативно позначаться на японській економіці та їх житті. Такими виявилися результати опитування Kyodo News, проведене в Японії. Про це повідомляє Japan Today, передає УНН.

Деталі

В ході дводенного телефонного опитування японців, які мають право голосу, 73,7% респондентів вважають за необхідне зберегти санкції, і тільки 22,1% заявили, що в їх збереженні нема потреби.

Що стосується реакції уряду на агресію москви проти України, то 62,6% схвалюють її дії, а 30,7% – ні.

Тим не менш, опитування показало, що 73,7 відсотка вважають за необхідне зберегти санкції, а 22,1 відсотка вважають, що їх продовжувати не потрібно.

Щодо реакції уряду на агресію Москви проти України, 62,6% схвалили її поводження, а 30,7% — не схвалили.

Окрім прийому сотень евакуйованих, які тікають з України, Японія відправила літаками бронежилети, шоломи та зимову бойову форму до зруйнованої війною України через Польщу.

Японія також оприлюднила 300 мільйонів доларів на допомогу українському уряду та гуманітарну допомогу для українців, які втекли до сусідніх країн.

Нагадаємо

Розв'язана росією війна проти України посилила в Швейцарії підтримку співпраці з НАТО. Однак за вступ країни до Альянсу виступає тільки третина швейцарців.

Українські Національні Новини

Новини Світу